Невістка Оксани Марченко та Віктора Медведчука перестала з’являтися на публіці з чоловіком відразу ж після весілля

Катерина, невістка Оксани Марченко, після весілля перестала виходити в світ з новоспеченим чоловіком. У мережі підозрюють, що у подружжя почалися проблеми.

На початку жовтня старший син ведучої Х-Фактора від першого шлюбу з бізнесменом Юрієм Коржем одружився.

Обраницею 23-річного Богдана стала 22-річна дівчина на ім’я Катя — модель, фотограф і візажист в одній особі. Зі свекрухою вона знаходиться в хороших відносинах.

Оксана Марченко с невесткой Катей
Оксана Марченко з невісткою Катею

Незважаючи на карантин, торжество з нагоди одруження було пишним. Григорій Решетник виступив ведучим, не обійшлося без пісень Олега Винника, Світлани Лободи, групи «Время и Стекло», Макса Барських та Вєрки Сердючки, які розважали кілька десятків гостей.

Свадьба Богдана и Екатерины
Весілля Богдана та Катерини

Варто відзначити, що Катерина є активним користувачем соціальних мереж. При цьому єдина публікація з Богданом в її Instagram була зроблена на наступний день після гучного весілля.

З тих самих пір в профілі дівчини ні разу не з’явилося нове фото з чоловіком.

Катя с сестрой
Катя з сестрою

Героїня статті ділитися фотографіями з сестрою, з улюбленим мопсом і навіть з кізочками, що живуть у її батьків, а ось сина Марченко вона вважає за краще не показувати публіці.

Невестка Оксаны Марченко Катя
Невістка Оксани Марченко Катя

Це наштовхує багатьох користувачів мережі на думку про те, що в шлюбі не все так безхмарно, як здається з боку.

При цьому не можна виключати, що Катя просто враховує побажання чоловіка не виставляти особисте життя напоказ, адже сам Богдан неактивний в соцмережах.

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?