Всі купальники екс-віагрянки Санти Дімопулос, які вона не відмовилася демонструвати на пляжі

Переможниця "Танців з зірками " 2020 року Санта Дімопулос вирушила в сонячні і вічно спекотні країни, щоб відпочити і набратися сил.

Звідти вона практично щодня публікує яскраві знімки в дуже красивих купальних костюмах. Ми вирішили зробити добірку найбільш вдалих купальників співачки і екс-віагрянки Санти Дімопулос, щоб показати вам її струнку і тонку фігуру, а ще – шикарний шоколадну засмагу, який на неї ліг.

Санта Дімопулос показала всі свої купальники

Почати Санта вирішила з такого ніжного в кольорі, персикового. Цікаво, що Дімопулос – прихильник виключно роздільні плавальних костюмів. Тут він без всяких стразів прикрашений тільки плетінням на єдиною бретельки.

Санта Дімопулос показала всі свої купальники

А цей костюм для купання і зовсім без бретелей – плечі відкриті, як і живіт, і інші цікаві частини тіла. Змушені зазначити, що червоний колір їй дуже личить!

Санта Дімопулос показала всі свої купальники

Зелений колір – колір пробудження і натхнення. Вона показала, як вранці снідає в басейні і заряджається енергією на весь день. Ще б на такому курорті зарядиться енергією!

Санта Дімопулос показала всі свої купальники

Незважаючи на те, що цей купальник не такий яскравий як інші, він все одно соковито обтягує Санту і підкреслює всі її переваги.

Санта Дімопулос показала всі свої купальники

Гірчичний колір на дуже засмаглому, майже шоколадному тілі співачки виглядає дуже дорого і вишукано.

А який з купальників вам сподобався найбільше?

Нагадаємо, Санта Дімопулос – екс-учасниця оновленої версії музичного гурту Костянтина Меладзе “Віа Гра “, також у 2020 році вона здобула переможний кубок в самому танцювальному шоу країни “Танці з зірками “, яке транслювали на телеканалі 1 + 1.