Тіна Кароль 10 років тому і зараз: як змінилося головна красуня країни і власниця серця Дана Балана

Одна з головних співачок країни Тіна Кароль через більш ніж 15 років також яскраво сяє на українській сцені, як і на початку свого великого зоряного шляху.

Цікаво, що за роки репертуар співачки кардинально змінився. Від минулого Тіни не залишилося нічого – змінився і репертуар, і напористість пісень, і наряди, і макіяж. Нещодавно в соціальній мережі згадали, як же виглядала Тіна Кароль 10 років тому, ще за часів роману зі своїм же продюсером Євгеном Огіром.

“Тіна Кароль 10 років тому і зараз. У 2011-му співачка кардинально змінила імідж – зробила коротку стрижку. Такі поновлення стали для всіх несподіванкою, втім, фанати визнали – зачіска неабияк личить зірці.

Друзі, а в якому амплуа @tina_karol вам подобається найбільше? 1 чи 2? Діліться в коментарях “, – написали на Інстаграм-сторінці одного з шоу про зірок.

Як Тіна Кароль змінилася за 10 років на сцені?

На лівому фото до перевтілень Тіна має такий собі пацанский стиль. Вона одягнена в більшу куртку червоного кольору, у неї коротке волосся – Стіжка під хлопчика. Як завжди, її улюблений блонд, з яким вона вже досить довго не зраджує.

На ній надіті червоні наручний годинник, кулон-пов’язка, дуже нагадує чокер, і чорні шкіряні черевики-берци.

З роками Тіна Кароль стала більш жіночна і приємна, наповнена жіночою енергією

Це видно по фото праворуч. Розпущене акуратні локони, жіночний скромний макіяж, що підкреслює її риси обличчя, рукавички зі стразами.

Єдине, що залишилося незмінного – вогонь в її очах і ось така закрита поза, де руки або ноги утворюють хрест.