Оля Полякова в нескромному платті виставила на показ довгі ноги: Дмитро Гордон не зміг стриматися

Популярна українська співачка Оля Полякова знає, чим здивувати публіку.

Епатажна співачка Оля Полякова є володаркою не тільки найдовших ніг в Україні, а й відмінною фігури. Свої переваги співачка не приховує, а навпаки намагається підкреслити їх ефектними нарядами. Виконавиця хіта «Королева ночі» регулярно ділиться з шанувальниками фотографіями в своїх соціальних мережах, де і хвалиться розкішними вбраннями і не менш розкішними формами.

Оля Полякова
Оля Полякова

Так, нещодавно Полякова опублікувала нове фото, яке викликало захват у її шанувальників. Зірка з’явилася в короткому відвертій сукні з відкритим декольте. Оля сфотографувала себе зверху вниз, щоб показати всі свої достоїнства.

“У серйозному кабінеті”, – підписала фото Полякова.

Користувачі Мережі відразу ж відреагували на новий знімок улюблениці і залишили їй багато приємних коментарів. «Шикарні ноги, Ольга», «Ух, шикарна», «Вогонь», «Оля, ви дуже красива», «Шикарні ноги, Оля», «Дуже красива і талановита жінка», – пишуть фоловерів.

Свій коментар під фотографією красуні залишив і відомий ведучий і журналіст Дмитро Гордон:

Коментар Гордона під фото Полякової
Коментар Гордона під фото Полякової

Нагадаємо, нещодавно Оля Полякова потрапила в скандал. В ефірі розважального шоу “Маска” співачка, яка є суддею на проекті, назвала Тіну Кароль “Відомою плакальницею на похороні”. Публіка і сама Тіна Кароль сприйняла ці слова, як насмішку над її особистим горем, пов’язаним зі смертю чоловіка в 2013 році.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!