Співачка Камалія відреагувала на публічну образу Полякової: “Не очікувала “

Оля Полякова потрапила в черговий скандал, образивши співачку Камалію в ефірі шоу "Маска".

Оля Полякова останнім часом потрапляє в скандальні ситуації через свої висловлювання. Тільки недавно всі обговорювали, як Полякова в ефірі шоу “Маска” посміялася на Тіною Кароль, назвавши її “відомою плакальницею на похороні”, як з’явилася ще одна “жертва”, яку Полякова публічно образила.

Під час шоу, коли зоряні судді обговорювали героя на сцені, один з членів журі Дзідзьо припустив, що під маскою учасника ховається українська співачка Камалія. На це Полякова відповіла: “Камалія? Та ну, вона здорова, з * сястая, з ногами здоровими, товстими … Подивися на цю! “.

Полякова в ефірі шоу Маска
Полякова в ефірі шоу Маска

Спочатку найбагатша співачка України Камалія ніяк не відреагувала на слова колеги, але вже незабаром дала офіційний коментар з цього приводу виданню ” Главред “.

“Для мене найважливіше – те, якою бачить мене моя кохана людина і який приклад я подаю власним дітям. Все інше мене не хвилює. Єдине що – я не очікувала, що доросла жінка і мати двох дочок може займатися Буллінгом “, – прокоментувала Камалія.

Варто відзначити, що після скандалу з Тіною Кароль, публіка дуже критично поставилася до Полякової. Глядачі почали засипати її негативними коментарями і повідомленнями в Інстаграм і говорити, що та “не стежить за мовою” і не розуміє, що можна говорити на публіку, а що – ні. Це навіть змусило Полякову записати відео, де вона вибачається перед Кароль за сказані слова.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.