Оля Полякова похвалилася розкішним подарунком від Наталії Могилевської: прикраса за шалені гроші

Наталя Могилевська піднесла Олі Поляковій дуже незвичайний і дорогий подарунок на день народження.

17 січня головна блондинка країни Оля Полякова відсвяткувала своє 37-річчя. На той момент вона відпочивала з чоловіком і доньками на Мальдівах, тому святкування пройшло в теплому сімейному колі. Там Полякова з чоловіком і доньками влаштували шикарну вечеря з лобстерами і шампанським на березі океану. По поверненню додому, друзі артистки вирішили зробити їй вечірку-сюрприз, про яку та навіть не здогадувалася. Зіркові друзі вручили Поляковій море квітів і дорогих подарунків, якими співачка хвалиться досі.

Нещодавно в своїх Інстаграм-сторіз Оля опублікувала відео, в якому похвалилася подарунком від співачки Наталії Могилевської. Артистка подарувала Поляковій величезна золоте кільце, яке вдягається на 2 пальця, на ньому написано прізвище Олі.

Скріншот Інстаграм-сторіз Полякової
Скріншот Інстаграм-сторіз Полякової

“Друзі, подивіться який шикарний подарунок мені зробила Наташа Могилевська на День народження. Це золоте кільце, яке одягається на два пальця і на ньому написано “Полякова “. Наталочка, спасибі велике “, – похвалилася Полякова.

Нагадаємо, за останні кілька днів Оля Полякова двічі потрапила в скандал через сказані слова. В ефірі шоу “Маска”, де співачка є членом журі, Оля образила Тіну Кароль – вона назвала свою колегу “відомою плакальниціею на похороні “. А пізніше вона висловилась про українську співачку Камалію, назвавши її “здоровою, сі * ькастой, з товстими ногами”.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.