Наталя Могилевська показала романтичне побачення з нареченим-мільйонером: культурно відпочили

У Мережі вже давно ходять чутки про роман Наталки Могилевської з відомим мільйонером.

45-річна співачка Наталя Могилевська ретельно приховує своє особисте життя і не любить розповідати подробиці на публіку. Відомо, що артистка двічі була заміжня, але побудувати міцну сім’ю їй так і не вдалося. Тоді Могилевська вирішила зайнятися собою і кар’єрою, а не будувати відносини.

Однак останнім часом в Мережі ходять чутки, що Могилевська закрутила роман з відомим українським мільйонером Олегом Рижовим. Вперше разом вони з’явилися на закриті київського тижня моди. Олег і Наталя трималися за руки, обнімалися і виглядали, як закохана парочка.

Наталя Могилевська і Олег Рижов
Наталя Могилевська і Олег Рижов

Хоча сама Могилевська не підтверджує романтичний зв’язок з чоловіком, вона іноді показує їхні спільні фотографії. Так, нещодавно Наталя Могилевська опублікувала в своїх Інстаграм-сторіз відео з Олегом Рижовим. У ролику вони йшли обійняв і артистка повідомила, що вони направляються на літературний вечір, де Олег читатиме вірші Роберта Рождественського.

Скріншот з Інстаграм-сторіз Могилевської
Скріншот з Інстаграм-сторіз Могилевської

Варто відзначити, що раніше Наталя Могилевська говорила, нібито вони з Олегом не пара, а просто друзі і ділові партнери. Однак шанувальники впевнені, що їх пов’язує щось більше, ніж дружба, адже важко не помітити трепетне ставлення Олега до Наталі.

Нагадай, Олег Рижов – відома особистість і мільйонер. Він є кінематографістом, засновником київських бутиків Isaia, Billionaire, і власником салонів краси Backstage.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.