Світлана Лобода завела мережу, позуючи в короткій сукні-ночнушці: “Не можна бути красивою такою “

Світлана Лобода опублікувала в своєму Інстаграм-блозі нове фото, яке викликало бурю обговорень в Мережі.

Екс-учасниця гурту “ВІА Гра” регулярно радує шанувальників новими фото і відео в соціальних мережах. Там же вона ділиться з аудиторією творчими новинами, а на цей раз артистка порадувала 6 мільйонів підписників пікантним знімком. Красуня позувала в салоні автомобіля в тоненькому платті-ночнушці чорного кольору. Світлана закинула ногу на ногу, через що плаття трохи задралося і відкрився вид на довгі і стрункі ноги співачки. Образ співачка доповнила срібними прикрасами з дорогоцінними каменями. На фото Лобода томно дивиться в камеру.

“Повернулася, їду на роботу”, – підписала фото Світлана Лобода.

Користувачі Мережі засипали красуню коментарями. «Світлана Сергіївна, Ви, як завжди чарівні, захоплююся Вашою красою», «Світла !! Ну не можна бути красивою і стильною такий »,« Ух, яка дівчина !!! Чудово виглядаєте, встояти не можливо »,« Яка прекрасна ночнушка », – пишуть коментатори.

Нагадаємо, нещодавно Світлана Лобода вперше показала обличчя своєї молодшої дочки Тільди. Довгий час артистка не показують малу на публіку. Буквально півроку тому в Інстаграмі співачки час від часу почали з’являтися фото маленької Тільди, проте на всіх знімках не було видно обличчя дівчинки. Напередодні Нового року Світлана Лобода вирішила порадувати своїх шанувальників і опублікувала в своїх Інстаграм-сторіз свіжий знімок з малятком, де фоловери вперше змогли розгледіти обличчя дівчинки.

Світлана Лобода вперше показала обличчя молодшої дочки
Світлана Лобода вперше показала обличчя молодшої дочки

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.