Настя Каменських обрізала свої знамениті кучері і зробила каре з чубчиком: новий образ їй йде

Настя Каменських з'явилася в ефірі розважального шоу "Маска" в несподіваному образі.

Довге, темне і кучеряве волосся – це головна родзинка української співачки Насті Каменських. Артистка ніколи кардинально не міняла зачіску і важко уявити її в іншому образі. Однак днями зірка вирішила здивувати шанувальників і внести в образ трохи перчинки. Так, в своєму Інстаграм-блозі Каменських опублікувала знімок, де постала в новому образі. У кадрі Настя позувала в шкіряному біло-чорному костюмі і в високих чоботях. Але найбільше уваги привернула не одяг, а нова зачіска Каменських. Замість звичного кучерявого волосся, артиста на наділу чорну перуку довжини каре з чубчиком. Образ красуня доповнила чорним беретом, який додав її образу шарму. Саме в такому образі Каменських з’явилася в 5 випуску популярного шоу “Маска”, де співачка є членом журі.

Варто відзначити, що шанувальники оцінили новий образ Каменських, багатьом сподобалася зачіска співачки. “Як же тобі йде ця зачіска, красуня”, “Класний образ”, “Ну ооооочень красива”, “Вмерти Настю зовсім не впізнати”, “Ну прям Коко Шанель”, “Офігенний образ! Красуня “,” Така красива, можна закохатися “,” Як завжди шикарна “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, нещодавно Настя Каменських закликала прихильників взяти участь у благодійному аукціоні. Співачка повідомила, що запускає власний благодійний аукціон, де буде продавати свої особисті речі, а всі зібрані гроші підуть на допомогу в фонд “Пігулки”, який допомагає онкохворим дітям.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.