Як виглядав Дан Балан до популярності: Тіна Кароль на такого не звернула б увагу

Зараз Дана Балана вважають одним з найбільш привабливих і цікавих чоловіків в шоу-бізнесі. Однак таку зовнішність артист мав не завжди.

Українській співачці Тіні Кароль вже давно приписують роман з відомим молдавським співаком Даном Баланом. Публіці цікаво, хто ж став обранцем української поп-діви, однак сам артист дуже скритний.

Він не розповідає про своє особисте життя, а в інтерв’ю говорить тільки про творчість. Крім того, його не можна назвати активним користувачем соціальних мереж. Свіжі фотографії в свій Інстаграм він публікує вкрай рідко. Однак в молдавського виконавця є багато фанатів, які створили десятки фан-акаунтів, де публікують архівні знімки артиста.

Так, в одному з таких фан-акаунтів співака в Інстаграм опублікували кілька його архівних фото, на яких артиста практично неможливо дізнатися. На знімках Дан позує з довгим кучерявим волоссям і ще капловухими вухами. Крім цього, артист виділяється своєю худобою.

Архівне фото Дана Балана
Архівне фото Дана Балана
Архівне фото Дана Балана

Цікаво, що в одному з інтерв’ю Дан Балан зізнався, що довгий час комплексував через свою зовнішність. Співак вважав себе занадто худорлявим і ніяк не міг набрати вагу.

Нагадаємо, Дан Балан – талановитий співак, композитор і продюсер родом з Молдови. Хіти артиста відомі на весь світ і займають перші місця в хіт-парадах. У 2000-х він був відомий як засновник тріо O-Zone. Він став продюсером колективу і автором музики до всіх пісень. Після розпаду групи Балан зайнявся сольною кар’єрою і став популярним на теренах СНД.