Оля Полякова без макіяжу похвалилася натуральною красою: “Вважаю, що я розкішна “

"Королева ночі" Оля Полякова, показала, як виглядає без макіяжу і впевнено заявила, що вона розкішна жінка.

Героїня нашої сьогоднішньої статті є активним користувачем соціальних мереж. Інстаграм співачки налічує 2,4 мільйона підписників. Полякова активно веде свій мікроблог і регулярно публікує свіжі фотографії, ділиться своїми думками і останніми новинами зі своїми підписниками. Шанувальники артистки звикли бачити її в завжди бездоганному вигляді – з макіяжем і укладкою. Однак цього разу артистка вирішила показати, як виглядає без макіяжу. Полякова зняла відео в салоні автомобіля і опублікувала його в своїх Інстаграм-сторіз. У кадрі співачка без грама макіяжу показала своє обличчя крупним планом з різних сторін.

Оля Полякова показала, як виглядає без макіяжу
Оля Полякова показала, як виглядає без макіяжу: скріншот Інстаграм-сторіз артистки

“Деякі пишуть мені, що я без макіяжу страшна, а я вважаю, що я розкішна без макіяжу”, – сказала Полякова в короткому відео.

Також артистка дала можливість своїм шанувальникам проголосувати, чи згодні вони з її думкою. 85% фоловерів погодилися, що Полякова без макіяжу виглядає розкішно.

Цікаво, що в одному з інтерв’ю Оля Полякова одного разу зізналася, чи робила вона пластичні операції. Виконавиця хіта “Шльопанці” розповіла, що не вдавалася до кардинальних заходів і не лягала під ніж хірурга, але вносила деякі “корективи” в зовнішність за допомогою уколів ботоксу і гіалуронової кислоти.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.