Молоденька дружина Дмитра Комарова в ніжно рожевому костюмі тісно притулилася до іншого відомого чоловікові

Модель і телеведуча Олександра Кучеренко є ще й автором програми "33за3 ", яке виходить на телеканалі ICTV. Там вона розпитує про актуальні речі.

В поле її зору потрапляють як чоловіки, так і жінки, які відомі в якійсь галузі – література, шоу-бізнес, політика, бізнес та інші.

Гостем нового випуску шоу став музикант ALEKSEEV, з яким Кучеренко позувала для нового фото

Модель показала новий знімок у своєму мікроблозі в Інстаграм в розділі “Історії “.

Олександра Кучеренко та ALEKSEEV

Відзначимо, Alekseev – український співак. Півфіналіст українського проекту «Голос країни». Представник Білорусі на міжнародному конкурсі «Євробачення-2018» з піснею «Forever».

Зараз він активно виступає як в Україні, так і в сусідніх країнах, розвиває свою сольну діяльність, а його пісні стають справжніми хітами для молоді.

Позувала Олександра Кучеренко в класичному рожевому костюмчику, з розпущеним волоссям і легко нафарбована.

Олександра Кучеренко

Також додамо, що Олександра Кучеренко також має титул “Міс Україна “.

“Я добре пам’ятаю момент, коли мене назвали переможницею конкурсу« Міс Україна », але зазнала я тоді дивні почуття. Це не було щастя або радість в чистому вигляді. Пам’ятаю батьків, що сидять в залі, провідних на сцені, хтось щось то говорить. Абсолютно точно я відчувала втому: конкурси, дефіле, двотижнева підготовка, ранні підйоми, постійна напруга в зв’язку з конкуренцією … до усвідомлення події я прийшла тільки вранці, прокинувшись від неймовірної кількості дзвінків і есемес “,

– розповідає нинішня дружина Дмитра Комарова. Своїм званням вона більш ніж пишається, і вигідно використовує її в своєму нинішньому житті – Олександру дізнаються і запрошують працювати на різні рейтингові проекти. А особливої популярності їй додала весілля з Дмитром Комаровим.