Стрижка каре з чубчиком: найбагатша співачка України Камалія показала новий образ

Відома українська співачка Камалія опублікувала фото, на якому постала в незвичному для себе образі.

Камалія – не тільки відома співачка, але і колишня модель. У 2008 році вона отримала титул “Міс світу”. Цей статус відразу примножив її дохід за виступи і вивів у світ. Зараз Камалія має багато шанувальників. За її Інстаграм-блогом стежать понад 200 тисяч осіб. Там співачка публікує свіжими знімками і ділиться моментами з особистого життя.

Так, нещодавно Камалія опублікувала знімок, де постала перед публікою з новою зачіскою. На знімку, замість звичного довгого волосся співачка позувала з зачіскою каре і яскравим макіяжем. На фото поруч з Камалією позувала відомий режисер Олена Вінярська. У підписі до фото Камалія привітала її з днем народження.

“Лена, дорога, з Днем народження! Ти – дуже креативний, сміливий і навіть шокуючий режисер, з тобою завжди душевно і весело) Будь щаслива! “, – написала Камалія.

Нагадаємо, Камалія є найбагатшою співачкою в Україні, адже вона заміжня за мільярдером Мохаммадом Захуром, який старший за неї на 22 роки. У шлюбі у них народилися дві дочки-близнючки Арабелла і Мірабелла.

Камалія з чоловіком-мільйонером і дітьми
Камалія з чоловіком-мільйонером і дітьми

Дівчатка вже з ранніх років блищать на телеекранах і виходять на подіум. А недавно Камалія похвалилася новим захопленням 7-річних дочок – грою на барабанах. Співачка навіть зняла відео, показавши, що Арабелли і Мірабелла вже непогано виходить.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.