Поки Юрій Горбунов не бачить: Катю Осадчу помітили в обнімку з чоловіком екзотичної зовнішності

Ведуча "Світського життя" Катя Осадча показала неоднозначне фото з відомим шеф-кухарем Ектором Хіменесом-Браво.

Катя Осадча – одна з найуспішніших українських телеведучих. Уже 15 років Осадча є незмінною ведучою програми програми про багатих і відомих людей “Світське життя”. Провідна славиться не тільки своїми гострими питаннями, які можуть збити з пантелику навіть найсміливіших артистів, а й завжди бездоганним зовнішнім виглядом.

Катерина Осадча
Катерина Осадча – незмінна ведуча програми “Світське життя”

Крім того, Осадча встигає активно вести свій Інстаграм-блог і ділитися там як своїм особистим життям так і моментами зі зйомок. Так, нещодавно Осадча опублікувала знімок з відомим колумбійським шеф-кухарем, який багато років працює в Україні, Ектором Хіменес-Браво. На фото Катя приобійняла Ектора, в той час, як шеф-кухар тримав у руці тарілку з тортом. Ектор був одягнений в українську вишиванку і посміхався в камеру. Катя була одягнена в блузу світло-лимонного кольору з глибоким декольте і поясом в області талії і червоних штанях. Її образ доповнив широкий обруч зеленого кольору і ніжне прикраса на шиї.

Катя Осадча приготувала з Ектором торт із млинців
Катя Осадча приготувала з Ектором торт із млинців

“Приготувили торт з Ектором Хіменес Браво. З чого саме? Дивіться Вже цієї суботи в Світського життя “, – підписала фото Осадча.

Як виявилося, в честь Масляної в суботньому ефірі програми “Світське життя” Катя Осадча приготує з зіркою “Майстер Шефа” Ектором Хіменес Браво торт із млинців.

Популярне

Схожі статті

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.