Султанша Хюррем народила вже два місяці тому: як зараз виглядає Мер’єм Узерлі? (ФОТО)

Виконавиця головної ролі Хюррем Султан Мер'єм Узерлі в 2021 році стала мамою вдруге. Ця подія була дуже важливим, батька дитини вона приховує.

Однак не втомлюється в соціальній мережі Інстаграм показувати своїх дочок, і ділиться фотографіями ідеальної фігури після другий, не дуже ранній вагітності.

Остання фотосесія німецької та турецької актриси Мер’єм Узерлі стала досить атмосферної

Там вона позувала у сукні міді, на губах була червона помада, саме фото було оформлено в червоних тонах.

Мер'єм Узерлі - виконавиця ролі Хюррем Султан
Мер’єм Узерлі – виконавиця ролі Хюррем Султан
Мер'єм Узерлі - виконавиця ролі Хюррем Султан
Мер’єм Узерлі – виконавиця ролі Хюррем Султан
Мер'єм Узерлі - виконавиця ролі Хюррем Султан
Мер’єм Узерлі – виконавиця ролі Хюррем Султан

Чим прославилася Хюррем Султан – Мер’єм Узерлі?

Мер’єм Узерлі – це знаменита європейська і турецька актриса, що прославилася виконанням головної ролі у рейтинговому проекті “Чудовий вік “. Коли їй запропонували роль в цьому історичному серіалі, заснованому на реальних подіях, німецька артистка не роздумуючи погодилася. Її не зупинило навіть те, що жінка зовсім не знала турецької мови – освоювала його в прискореному темпі за допомогою коротких курсів. І вже через два місяці Мер’єм Узерлі заговорила на чистому турецькому.

Артистці вдалося те, до чого інші йдуть років – Мер’єм змогла настільки яскраво втілити на екрані образ Хюррем-султан, що вже на наступний день після виходу серіалу вона прокинулася знаменитою. Сьогодні її впізнають і в Європі, і в країнах Азії, вона улюблена і на теренах пострадянського простору. А стежать за її Інстаграм-аккаунтом, без перебільшення, мільйони людей.

Схожі статті

Дорофєєва, два Міші та один Іван написали пісню, яка потягнула на 5 млн грн: кошти підуть на благодійність

Надя Дорофєєва разом із Мішею Лебігою влаштували спільну колаборацію, зібравши більш як 5 мільйонів гривень на потреби "Азову" та постраждалих від ракетної атаки чернігівців.

Досить купувати в магазині! Зробіть самі: всього 3 інгредієнта і 10 хвилин часу – рецепт твердого сиру вдома

Приготувати смачний твердий сир у домашніх умовах – просто. Вам знадобляться 3 інгредієнти і зовсім трішки часу. Такий сир виходить не лише смачнішим магазинного, а й дешевшим.

Поживний салат, який ніколи не набридне: головна “родзинка” – капуста. Заправляю цікавим соусом без майонезу

Соковита капуста ідеально поєднується з яблуком, солодкою кукурудзою, яйцями та особливою заправкою на основі йогурту. Обов'язково спробуйте!