Мер’єм Узерлі з “Величного століття ” вразила зміною іміджу: пофарбувала волосся в фіолетовий

Зірка культового серіалу «Чудовий вік» Мер'єм Узерлі здивувала кардинальною зміною іміджу.

Мер’єм Узерлі – відома турецька актриса, світову славу якої їй принесла роль Хюррем-султан в культовому серіалі «Чудовий вік». Хоча цей серіал закінчили знімати ще 2014 році до життя головної героїні досі прикута увага мільйонів глядачів.

Мер’єм Узерлі в ролі Роксолани

8 січня цього року Мер’єм Узерлі стала мамою вдруге. У актриси народилася дівчинка, яку назвали Лілі Коі. Варто зазначити, що у Мер’єм є старша дочка Лара, якій зараз 6 років. З батьком Лари Мер’єм розлучилася, будучи ще вагітною. А ось ім’я батька другий дочки актриса поки не називає, але зізнається, що скоро збирається вийти за нього заміж.

Мер’єм Узерлі нещодавно вдруге стала мамою

Нещодавно в своєму мікроблозі в Інстаграм Мер’єм опублікувала нові фотографії і вразила шанувальників кардинальною зміною іміджу. Актриса позувала у вільному брючному костюмі і білій сорочці. Поверх костюма вона одягла довгий шкіряний плащ. Однак найбільше шанувальників здивувало не вбрання дівчини, а її новий колір волосся. Замість звичного яскравого рудого волосся публіка побачила фіолетове волосся, які Мер’єм зібрала в пучок.

Образ Мер’єм Узерлі був польщі чоловічим, ніж жіночим, але навіть в такому вигляді актриса виглядала неперевершено. Це відзначили і її шанувальники, які залишили багато захоплених коментарів під знімками.