Христина Орбакайте змила макіяж і стала точною копією своєї знаменитої матері Алли Пугачової: не відрізнити

Відома російська співачка Христина Орбакайте не соромиться показуватися перед публікою без макіяжу, що вона зробила і на цей раз.

Протягом усього життя Христину постійно порівнюють зі знаменитою матір’ю Аллою Пугачовою. Проте, Орбакайте змогла довести, що і без маминого імені здатна досягти успіху. Зараз героїня нашої сьогоднішньої статті користується великою повагою на просторах шоу-бізнесу завдяки своєму таланту, а з тіні Примадонни вона вийшла вже давним-давно.

Втім, зовнішньої схожості дочки з матір’ю ніхто не відміняв, і з кожним роком Христина стає все більше схожа на Аллу Борисівну.

Алла Пугачова і Крістіна Орбакайте
Алла Пугачова і Христина Орбакайте

Примітно, що походити один на одного родички почали лише в міру дорослішання героїні статті. На архівних фото, коли співачка була ще дитиною, вона більше нагадувала батька Миколаса Орбакаса. Зараз же все навпаки і черговий знімок зірки це доводить.

Крістіна Орбакайте в дитинстві з молодими батьками Аллою Пугачовою та Міколасом Орбакасом
Христина Орбакайте в дитинстві з молодими батьками Аллою Пугачовою та Миколасом Орбакасом

У себе в Інстаграмі Христина Орбакайте опублікувала невеликий ролик, в якому передає фанатам фізкульт-привіт:

“Ми з моїм улюбленим велосипедом передаємо вам наш добрий-бадьорий привіт. Всім хорошого дня!”.

Перед камерою артистка позувала абсолютно без макіяжу, в спортивному одязі і з зібраним у високий пучок волоссям. У ній чітко простежуються зовнішні риси Пугачової, що й не дивно, адже діти — продовження своїх батьків.

Скриншот из Инстаграма Кристины Орбакайте
Скріншот з Інстаграма Христини Орбакайте

До речі, Христина і сама вже тричі мама — у неї є дорослі сини Микита Пресняков і Дені Байсаров, а також дочка 8-річна дочка Клавдія. Алла Борисівна в свою чергу вирішила не зупинятися на одній дитині — в шлюбі з Максимом Галкіним у неї з’явилися двійнята Ліза і Гаррі, проте це ще не всі діти Примадонни. Всі подробиці у відео:

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.