Як виглядають дружина і четверо дітей футболіста київського “Динамо” Андрія Шевченка: зразкова сім’я

У минулому футболіст київського "Динамо", а нині головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко може похвалитися не тільки високими досягненнями в спорті.

Свою запаморочливу спортивну кар’єру Андрій почав ще в дев’яностих. На його рахунку звання Заслуженого майстра спорту України, а також безліч престижних нагород в індустрії, включаючи “Золотий м’яч 2004”.

Андрій Шевченко з Золотим м’ячем

Незважаючи на постійні тренування і насичені робочі графіки, Шевченко зумів знайти сімейне щастя і створити міцну сім’ю. У 2004 році він таємно одружився на американській моделі польського походження Крістен Пазік, яка подарувала йому чотирьох дітей.

Андрій Шевченко та Крістен Пазік
Сім’я Андрія Шевченка

Старшого звати Джорданом і йому вже 16, наступним на світ з’явився Крістіан, зараз хлопчикові 14. Ще через 6 років у подружжя народився Олександр, а молодшого звуть Райдер-Габріель, зовсім скоро йому виповниться 7.

Коли Андрій був гравцем, часу на дружину і синів не вистачало, зате тепер у нього є можливість надолужити згаяне:

“Кар’єра футболіста не дає тобі можливості насолоджуватися дрібними моментами спілкування з дітьми, спостерігати за ними, як вони змінюються, а вони змінюються дуже швидко. Зараз у мене трішечки є часу на двох моїх молодших синів, щоб спостерігати ці всі процеси”, — розповідав спортсмен в одному зі своїх інтерв’ю.

Андрій Шевченко з дружиною
Андрій Шевченко і його четверо синів

По стопах батька пішов лише Крістіан — хлопчик тренується в академії “Челсі”, Джордан любитель подивитися матчі, а ось просто так грати в футбол з татом люблять усі.

Андрій Шевченко з синами

До речі, Андрій Шевченко разом з сім’єю в останні кілька років живе в Лондоні, при цьому в Києві вони бувають регулярно.