“Хюррем повернулася “: Мер’єм Узерлі натякнула на зйомки продовження серіалу “Чудовий вік “

Німецько-турецька актриса Мер'єм Узерлі захопила своїх шанувальників, опублікувавши нові знімки в Інстаграм-блозі.

Героїня нашої сьогоднішньої статті прославилася завдяки ролі Хюррем-султан в популярному в багатьох країнах серіалі «Чудовий вік». Непокірна і сильна Роксолана відразу полюбилася глядачам з усього світу, а Мер’єм в її образі стала еталоном жіночої краси.

Мер'єм Узерлі в ролі Хюррем Султан
Мер’єм Узерлі в ролі Хюррем Султан

Після зйомок фільму Мер’єм Узерлі багато експериментувала зі своєю зовнішністю. Дівчина фарбувалася в блондинку, брюнетку, робила коротку стрижку і знову нарощувала волосся. У кожному новому образі Мер’єм виглядала розкішно, але шанувальники стверджували, що образ довговолосою рижой бестії, якій вона була в серіалі “Чудовий вік” підходить їй найбільше.

Схоже, актриса вирішила прислухатися до своїх фанатів і повернутися до старого іміджу. Нещодавно дівчина опублікувала нові знімки, де постала з новою, але знайомої для всіх зачіскою. На знімках актриса показала своє обличчя крупним планом з красиво укладеним довгим рудим волоссям.

Користувачі Мережі відразу ж почали коментувати знімки. Незважаючи на те, що Мер’єм – турецька актриса, під її фотографіями в соціальних мережах безліч коментарів на російській мові. Крім того, деякі припустили, що можливо актриса повернулася до образу Хюррем, так як збирається зніматися в продовженні улюбленого всіма серіалу.

“Вона прекрасна”, “Хюррем повернулася”, “Чудова, шикарна жінка”, “Це твій стиль на все мільйон відсотків”, “Ви незрівнянні”, “Найкрасивіша Хюррем Султан”, “Буде продовження Пишного століття? ” – пишуть коментатори.

Нагадаємо, 8 січня цього року популярна турецько-німецька актриса Мер’єм Узерлі стала мамою вдруге. У актриси народилася дівчинка, яку назвали Лілі Коі. Варто зазначити, що у Мер’єм є старша дочка Лара, якій зараз 6 років.

Мер'єм Узерлі показала обличчя обох дочок
Мер’єм Узерлі показала обличчя обох дочок

Схожі статті

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.

Раніше не знала, як це їсти – тепер не можу відірватись: смачні котлети з курячої печінки. Фірмовий рецепт

Немає нічого смачнішого за ці нереальні котлети з курячої печінки. Головне – навчитись їх готувати. Ділимось дуже простим рецептом апетитної закуски.