Як виглядає батько Христини Орбакайте? У мережі спливло сімейне фото, які раніше не показували

Крістіна Орбакайте народилася у Алли Борисівни Пугачової коли та була одружена з Міколасом Орбакасом, радянським, литовським та російським артистом цирку.

Як відомо, особисте життя у Миколаса Орбакаса і Алли Борисівни не найліпшим чином, тому пара розлучилася. На той момент маленька Христина вперше відчула що таке самотність – вона була одна або з далекими родичами, поки тато був на своїх циркових виставах, а мама підкорювала зірковий Олімп.

Коли Христина Орбакайте виросла, вона зберегла добрі взаємини зі своїм татом

Навіть незважаючи на те, що Алла і Миколас розлучилися, Христині ніхто не забороняв спілкуватися з батьком. Тому зараз вона з ним дружить, і Миколас Орбакас добре спілкується зі своїм онуками – Микитою Пресняковим, Дені Байсаровим і Клавдією Земцова.

Нещодавно в мережі показали нове фото Христини Едмундовни Орбакайте з Міколасом Едмундас Орбакасом.

На знімку Крістіна з акуратною укладанням, макіяжем і в чорній сукні з відкритими плечима обняла тата в костюмі. Папа тримає в руках симпатичний букет.

Сам він одягнений в костюм, краватку і сорочку. Обидва красиво посміхаються на камеру.

Відзначимо, не дивлячись на те, що мама Христини Орбакайте Алла Борисівна розлучилася з її батьком і вийшла заміж за іншого, вже зовсім доросла дочка Христина прекрасно спілкується зі своїм так званим “вітчимом ” Максимом Галкіним.

Вони з’являються разом на світських заходах, а Максим коментує фотографії в Інстаграм Христини смайликами з сердечками.

Чим Ліза Галкіна схожа на свою маму Аллу Пугачову?

П’ять таємних жінок Філіпа Кіркорова – хто вони? З ними він був після Алли Пугачової

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.