У шовковому халатику стала до диджейской стійці: Наталя Могилевська відмовилася дотримуватися локдауну

Як відомо, уряд знову ухвалив рішення про введення жорсткого локдауна в зв'язку з підвищенням кількості хворих Ковід-19.

Поки що вимушені заходи діють лише в деяких областях, в тому числі Київської та самому місті Києві. Через локдауна припиняється робота розважальних закладів, кіно, кафе, ресторанів. Природно, не працюватимуть нічні клуби і не будуть проводитися концерти. Однак Наталя Могилевська, судячи з усього, вирішила бойкотувати таке рішення уряду.

Екс-кохана Влада Ями постала перед публікою в шовковому халатику: форми просто приголомшливі

“Вривається в локдаун з музикою! Зараз готую новий матеріал і в роботі відразу 3 треку. Дорогі мої, ви знаєте як сильно я вас люблю і МУЗИКА – моє головне натхнення в житті. У нас з вами особливий зв’язок, я завжди відчуваю ваше тепло і турботу. Спасибі, що ви у мене є! “, – зворушливо написала вокалістка і продюсер.

Могилевська опублікувала фото, де вона стоїть у диджейской стійки в шовковій сукні, що нагадує халат. У неї гарна укладка волосся, звичайний спокійний базовий макіяж і яскравий червоний манікюр.

При цьому вона посміхається, як кажуть, на всі 32 зуби!

Нагадаємо, Наталія Олексіївна Могилевська – 45-річна українська співачка, автор пісень, композитор, актриса і телеведуча, продюсер. Народна артистка України.

Також вона була тренером в шоу “Голос країни “, і приходила в якості журі в шоу “Танці з зірками “. В “Танцях ” вона була не просто так, адже Наталя Могилевська – переможниця самого першого проекту цього хореографічного поєдинку на телеканалі 1 + 1.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.