Наташа Корольова показала ніжності з Тарзаном на Мальдівах: пробачила зраду і почала все спочатку

Зараз зіркове подружжя Тарзан і Наташа Корольова відпочивають на Мальдівах, куди полетіли вперше в житті.

Ще недавно українські та російські ЗМІ обговорювали зраду Сергія Глушка (він же Тарзан) співачці Наташі Корольовій. Масла у вогонь підлило ще й те, що виконавиця звинуватила молоду коханку чоловіка у крадіжці коштовностей з їхнього будинку на суму близько 5 мільйонів рублів (1,8 млн гривень), а також трьох тисяч євро готівкою. А пізніше коханка Тарзана заявила, що вагітна від нього.

Наташа Корольова і Тарзан
Наташа Корольова і Тарзан

Незважаючи на зраду і публічний скандал Наташа Корольова вирішила пробачити Тарзана. Судячи з усього, відносини подружжя навіть заграли новими фарбами. Тарзан і Корольова вперше полетіли на відпочинок на райський острів Мальдіви. Знаменитості регулярно діляться в своїх Інстаграм-блогах романтичними моментами з відпустки.

Так, нещодавно Королева оприлюднила зворушливий відеоролик. На відео Корольова і Тарзан розташувалися на м’якому тапчані в лаунж-зоні готелю серед зелені на тлі острівців і пальм. У ролику Тарзан погладжує по волоссю і тілу, а після беруться за руки і дивляться в небеса. У цьому відео Королева дала зрозуміти шанувальникам і Хейтер, що її відносини з чоловіком все ще сповнені любові і пристрасті.

“Як це круто Серьога !!! що ми з тобою зберегли здатність дивуватися і захоплюватися! Мальдіви в нашому серці залишили яскравий, емоційний, захоплений слід! “, – підписала відео Королева.

Користувачі Мережі відразу почали коментувати відео та відзначили, що Сергій і Наташа – дуже красива пара.

“Скільки в відео любові ніжності … а все, що повз, просто« лушпиння »”, “Вогненні, класні, красиві, щирі ..любві і щастя вам! Так рада що у вас все добре “,” Нікого не слухайте і будьте щасливі !!! Життя одна! “, – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.