Грайлива Настя Каменських у великій футболці і шортах-майже трусах припала до невідомого чоловіка в сорочці

Після того, як прихильники поглянули на це фото, у них виник одне єдине питання - куди в цей час дивиться її законний чоловік Олексій Потапенко?

Співачка Настя Каменських виклала в свій Інстаграм-аккаунт знімок, де вона в локації зі зйомок кліпу “Дівчата Рулят “, і у власній брендовому одягу з цього кліпу позує поруч з невідомим красивим чоловіком в картатій сорочці.

Як виявилося, це режисер її нового кліпу Леонід Колосовський

Саме він розповів журналістам, що працював з Настею вже кілька разів. Незважаючи на те, що вони не завжди можуть легко знайти спільну мову і єдине рішення для деяких робочих моментів, йому приємно і цікаво працювати з Настею.

Колосовський зізнається – подібний кліп коштує дуже дорого, і він радий, що Настя серйозно до цього підходить, і не любить втрачати час. Крім того, він сподівається, що буде знімати цю співачку ще не один кліп, а може бути навіть і цілий музичний фільм.

І Настя Каменських рада, що співпрацює з Леонідом: висловила йому свої слова любові публічно в соціальній мережі

“Ленечка! Творити з тобою – це завжди чисте задоволення! Нехай навіть більше доби без перерви, як у нас було в цей раз. Спасибі, що робиш цей світ кращим і яскравішим! “,

– висловилася дружина українського репера Потапа.

Варто відзначити, що новий кліп Насті на пісню “Дівчата Рулят ” знімали трохи більше, ніж двадцять п’ять годин. Про це розповіла сама NK. Однак результатом і креативністю подачі вона задоволена. Як і лінійкою одягу, яку випустила спеціально до цього кліпу.

Настя Каменських випустила лімітовану колекцію одягу
Настя Каменських випустила лімітовану колекцію одягу
Настя Каменських
Настя Каменських в одязі свого бренду

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.