Посивів і набив тату. Як виглядав Олександр Педан на старті своєї кар’єри і як виглядає зараз?

Багато з вас точно чули ім'я телеведучого Олександра Педана на різних телеканалах. Це не дивно, адже він - один з найпопулярніших в своїй професії.

Сьогодні ми вирішили порівняти яким він був на старті своєї кар’єри, і що сталося з ним, коли він знайшов гроші, всеукраїнське визнання, авторитет, власний блог і міцну сім’ю.

Все починалося з “Підйому”

Стартом кар’єри Педана на ТБ можна вважати ранкове шоу на Новому каналі під назвою “Підйом “. Тоді режисери тільки тестували цей формат, і спочатку славна трійця Саші Педана, Сергія Притули та Олі Фреймут працювала за сценаріями.

Фреймут, Педан і Притула вели ранкове шоу "Підйом"
Фреймут, Педан і Притула вели ранкове шоу “Підйом”

Коли вони бачили, що рейтинги були низькі, в хід пішла імпровізація.

Тоді рейтинги зросли.

У Педана була незамінна роль – низькорослий жартівник, який раз у раз обіймає свою партнерку Ольгу і провокує чутки про роман з нею.

Після Підйому було ще кілька шоу. Наприклад, тревел-проект Кабріоліто, Хто зверху і інші.

“Педан Може”

Педан може
Педан може

Коли телебачення стало поступово здавати позиції, а Ютуб навпаки зміцнювати, вже відомий ведучий поміняв майданчик. Він запустив власний блог. Незважаючи на те, що рекордної популярності там не було і немає, він продовжує знімати, адже у артиста і шоумена вже давно сформувалася власна аудиторія.

Заробляє з мікрофоном

Олександр Педан
Олександр Педан

Крім проектів на Новому каналі, з яким у шоумена контракт, Олександр також заробляє тим, що його можна запросити в якості ведучого на випускний, весілля, корпоратив, однак відвалити за це доведеться від семи тисяч євро (інформація не підтверджена офіційно артистом або його представниками, проте в ЗМІ вказують саме таку цифру).

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.