Джамала кардинально змінила імідж і здивувала фанатів новим образом: спародіювала легенду

Співачка Джамала, яка стала переможницею престижного вокального конкурсу Євробачення, виступаючи від України, візьме участь в новому шоу на каналі 1 + 1.

На 1 + 1 стартував проект “Ліпсінк Батл “, ведучими якого стали співачка Тіна Кароль і репер Потап. Гостей проекту на цьому тижні стане співачка Джамала, яка спародіювала легендарну і всесвітньо відому співачку Шер.

Відзначимо, Шер (Шерілін Саркісян) – американська співачка, актриса, кінорежисер, музичний продюсер і автор пісень, широко звана представниками медіа Богинею поп-музики і описувана як втілення жіночої автономії в індустрії, в якій домінують чоловіки.

Шерілін Саркісян

Співачка Джамала показала свій неймовірно правдоподібний образ співачка Шер

“Ну що, любі мої, тремтіть. Я пішла на це неймовірно смішне шоу тільки заради вас !!! Так! Ви так часто писали, що ми схожі з іконою 60-х Шер, що я все ж вирішила показати вам НАСКІЛЬКИ ми можемо бути схожі. да-да-да, починайте чекати суботу прямо зараз! Фотки фотками, але вже дуже хочеться, щоб ви побачили неймовірний номер, який готувала божевільна команда “, – написала співачка Джамала в своєму мікроблозі в Інстаграм.

Відзначимо, не дивлячись на те, що Джамала недавно заявила про своє бажання схуднути після пологів, в обтягуючому костюмі з прозорою сіткою вона виглядає вельми привабливо і жіночно, і вигинається, не боячись стати у відверту позу.

Джамала спародіювала співачку Шер
Джамала спародіювала співачку Шер
Джамала спародіювала співачку Шер
Джамала спародіювала співачку Шер
Джамала спародіювала співачку Шер
Джамала спародіювала співачку Шер