«Бачу сина вранці і ввечері»: Джамала розповіла, як справляється з двома синами

У червні цього року відома українська співачка Джамала стала мамою вдруге.

У 2017 році відома співачка, переможниця відомого пісенного конкурсу «Євробачення» вийшла заміж за підприємця Бекіра Сулейманова. Через півтора року, 27 березня 2018 року, співачка народила первістка – сина Еміра-Рахмана, а в липні цього року Джамала стала мамою вдруге. У артистки народився син Селім-Ремзі.

Джамала з чоловіком і сином
Джамала з чоловіком і сином

Джамала з тих артистів, які часто діляться з шанувальниками не тільки знімками з концертів та репетицій, а й сімейними кадрами. Цього разу співачка опублікувала фото з сином і розповіла, як вона справляється з двома дітьми.

«Я намагаюся бути хорошою мамою, але переживаю, що це не так»

Джамала поділилася, що намагається бути хорошою мамою, але переживає, що у неї це не виходить. Артистка розповіла, що її старший син уже ходить в садок, тому вона бачить його лише вранці та ввечері. Також Джамала поділилася, що старший син ревнує її до молодшого. «Я намагаюся покласти голову Еміра на подушку для годування і гладжу його, а іншою рукою притримують Селіма у грудях. Нескінченно часто говорю йому, що люблю. Дуже хочу вірити, що він це розуміє! », – відверто розповіла Джамала. Підписники підтримали молоду маму і сказали, що вона найкраща мати для своїх дітей.

 

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.