Як виглядає обличчя Насті Каменських без макіяжу крупним планом? Співачка в піжамі засвітила домашнє фото

Співачка Настя Каменських часто веде свій Інстаграм-блог, куди публікує фотографії, і далеко не завжди вони пристойні і цензурні.

Іноді красуня може зняти з себе весь одяг і засвітити найпікантніші боку свого підтягнутого і апетитного тіла. Але все ж частіше Анастасія позує в одязі – привабливою, шовкової, мереживний, оверсайз, прилеглої. Настя любить купувати нові наряди, особливо стежить за тим, як виглядає вдома.

У своєму блозі NK з ранку в суботу опублікувала Селфі без макіяжу в халатику: виглядає дівчина дуже бадьоро

Навіть в суботу Настя не відпочиває, і вже поміркувати над своїми творчими проектами.

“Хлопці! І особливо – мої #nkfamily Мені так приємно, що ви так сильно чекаєте нові серії в моєму YouTube блозі, що навіть запустили цілий флешмоб # ждемNKblog. Я хотіла зробити вам сюрприз, але раз така справа, розповідаю зараз. Я готую для вас дещо нове, класне і, сподіваюся, дуже цікаве! Вже зовсім скоро все розповім і покажу! А поки хочу сказати вам всім спасибі, що підтримуєте, любимо і чекаєте “, – щиро висловилася дружина Потапа на адресу своєї аудиторії.

На знімку NK без макіяжу. Видно її довгострокова укладання брів, і нічого більше. Але навіть без косметики тон особи Насті рівний, а колір – рівномірний і здоровий. Підтримувати себе в такій формі їй допомагає правильне харчування і регулярні фізичні навантаження.

Нагадаємо, нещодавно Настя випустила свою пісню “Дівчата рулять “. Там знялися інші її подружки – популярні в українському шоу-бізнесі дівчата. Наприклад, в кліпі своїми довгими ногами блиснула телеведуча Леся Никитюк, а об’ємними “кулями ” виблискувала ніхто інша, як Даша Астаф’єва.

Кліп доступний в Ютубі, а пісня – на всіх платформах для скачування музики в різних форматах.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.