Співачка Камалія вперше показала маму: як виглядає теща Мохаммада Захура?

Відома співачка Камалія рідко показує публіці своїх батьків. Як з'ясувалося, з батьком вона не спілкується, а ось з мамою бачиться часто.

В кінці березня у Інни Шмаренкової день народження. І далеко небідна дочка розкішно привітала свою маму і через соціальну мережу Інстаграм.

“Дорога наша матуся Інна! Від щирого серця і серця вітаємо тебе з цим сонячним днем твого і нашого життя! Бажаємо тобі в першу чергу міцного здоров’я, сильного імунітету і довгих щасливих років життя”, – написала Камалія.

Щоб відзначити важливість події, Камалія опублікувала сімейне фото, де вона, Захур, їх дітки Арабелла і Мірабелла, а також Інна Шмаренкова.

Камалія побажала своїй мамі знайти нову любов: це означає, що з татом Камалії вони не спілкуються

Кілька років тому Петро Шмаренков давав інтерв’ю телеканалу 1 + 1, де розповів, що навіть не бачив своїх онучок. Втім, Камалію і її маму це, судячи з усього, не турбує.

“Нехай Боженька і ангели охоронці завжди поклоняються тобі і бережуть від всіх хвороб, бід та смутку. Нехай доля в твоєму житті буде тільки радісною і щасливою, а сльози на твоїх очах з’являються тільки від щастя! Нехай виконуються всі твої плани і мрії! Будь завжди кохана і люби! А ще, бажаємо тобі зустріти люблячого і надійного супутника і друга. Адже ти знаєш, любові всі віки покірні і любити ніколи не пізно! “, – продовжила Наталя Шмаренкова (Камалія).

В кінці вона подякувала свою маму за нескінченну любов, турботу і підтримку, назвавши її “світовою” мамою, бабусею і тещею.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.