Без брів і вій: справжня зовнішність Олі Полякової без макіяжу і фотошопу здивувала шанувальників

Оля Полякова оприлюднила відео ранкової пробіжки і здивувала зовнішністю без макіяжу.

Олю Полякову вважають однією з найяскравіших і красивих артисток України. Це не дивно, адже співачка може похвалитися довгими стрункими ногами і плоским животом з кубиками преса. Саме на своїй ідеальній фізичній формі Полякова завжди робить акцент, вибираючи дуже відкриті наряди на концерти.

Блондинка Оля Полякова взяла дочок і полетіла в теплі краї: терміново покинула Україну
Концертні вбрання Полякової не відрізняються скромністю

Варто відзначити, що Полякова завжди робить дуже яскравий макіяж, а її знімки, які вона публікує в мікроблозі в Інстаграм, дуже сильно обробляється фільтрами і фотошопом. Як же виглядає Суперблондинка без макіяжу і фотошопу?

Нещодавно Полякова опублікувала відео в Інстаграм-сторіз, де відобразила себе під час ранкової пробіжки в парку. Оля була одягнена в сірий спортивний костюм, темно-сіру жилетку і ніжно-рожеву шапку. При цьому на її обличчі не було ні грама макіяжу.

Оля Полякова без макіяжу на пробіжці: скріншот Інстаграм-сторіз
Оля Полякова без макіяжу на пробіжці: скріншот Інстаграм-сторіз

“Хто вранці біжить в парку – той я”, – сказала в відео Полякова.

Важко не помітити, що зовнішність Полякової без макіяжу відрізняється від тих ідеальних фотографій, які можна побачити в її Інстаграм-блозі. У артистки дуже рідкісні вії, а брів і зовсім майже не помітно. Однак при цьому, враховуючи, що Полякової 37 років, на її обличчі немає жодної зморшки. Полякова явно виглядає молодше свого віку.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.