Як виглядає перший чоловік онкохворої Анастасії Заворотнюк, який намагався заробити на її хворобі

Зараз Анастасія Заворотнюк одружена з фігуристом за Петром Чернишовим. Він третій за рахунком чоловік зірки, а хто ж був першим?

Після закінчення Школи-студії МХАТ у 1993 році Анастасія стала актрисою театру Олега Табакова. Тоді вона і познайомилася з німецьким бізнесменом Олафом Шварцкопфом, будучи поки що нікому невідомою зіркою.

Незважаючи на 12-річну різницю у віці, успішний на той момент чоловік привернув увагу молодої Заворотнюк. Новий знайомий покликав красуню заміж блискавично швидко — на п’ятий день після знайомства, причому його наполегливість і рішучість анітрохи не відлякала Анастасію, так що вона відповіла згодою і поїхала до Німеччини.

Кадр з програми Зірки зійшлися — Заворотнюк і Шварцкопф за часів шлюбу

Їх сімейне життя здавалося казковим і безтурботним, бізнес Олафа йшов у гору, незабаром після весілля актриса завагітніла. Втім, щастя тривало недовго — у Насті стався викидень, а вже у 1994-му вони розлучилися.

Пізніше, через роки після розлучення, Шварцкопф заявив в студії програми “Ти не повіриш!”, що це був ніякий не викидень. Нібито йому повідомили, що дружина насправді зробила аборт. При цьому зла на неї він не тримає:

“Де правда, я тепер вже і не знаю. В будь-якому випадку, спільну дитину нам Бог не дав”.

Перший чоловік Анастасії Заворотнюк Олаф Шварцкопф

Не можна не відзначити, що після новини про онкологію Заворотнюк ні вона сама, ні хто-небудь з її близького оточення не давав ніяких коментарів пресі з цього приводу. Нинішній чоловік Петро Чернишов, мама Валентина Борисівна, діти Анна і Майкл відмовлялися спілкуватися зі ЗМІ на тему раку зірки. Її друзі теж наполегливо мовчали.

Сім’я Анастасії Заворотнюк

Тоді журналісти спробували зв’язатися з другим чоловіком Анастасії Дмитром Стрюковим. Незважаючи на те що розлучалися вони з гучним скандалом, чоловік не став публічно обговорювати здоров’я колишньої дружини. Натомість перший обранець охоче прийняв пропозицію виступити в телешоу “Зірки зійшлися” у випуску, присвяченому хворобі Заворотнюк.

Олаф Шварцкопф на телебаченні

Там він детально описав історію їхнього кохання і зізнавався, що до сих пір не викинув її зі свого серця. Звичайно, не за спасибі, а за гонорар і оплату проїзду до Москви та назад додому.

Більше цікавих подробиць з життя актриси, в тому числі й особистого, дивіться нижче: