Онкохвора Анастасія Заворотнюк загрузла в боргах через дороге лікування: рак сам за себе не заплатить

Відома російська актриса Анастасія Заворотнюк, яка вже більше року бореться з онкологією, загрузла в серйозних боргах.

У 2019-му зірці серіалу “Моя прекрасна няня” діагностували гліобластому. Це злоякісна пухлина головного мозку, небезпечна своїм швидким ростом. З тих пір як стало відомо про хворобу Анастасії, вона перестала з’являтися на публіці, а рідні не дають ніяких коментарів щодо її здоров’я.

Лише нещодавно старша дочка Заворотнюк Анна сказала, що її знаменита мама тяжко хворіє, однак вони лікуються і сподіваються на краще.

Сім'я Анастасії Заворотнюк
Сім’я Анастасії Заворотнюк

За весь цей час актриса жодного разу не потрапляла під приціл камер папараці і вже тим більше не відвідувала світських заходів. Як виявилося, зірку не можуть знайти не тільки шанувальники і журналісти, але ще і судові пристави.

Так, за Анастасією числиться борг податковій службі близько 80 тисяч рублів (29 тис. гривень), причому в її відношенні відкрито вже два виконавчих провадження, як стверджує СтарХит.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Проблеми з судовими приставами для Заворотнюк не в новинку. Раніше вона протягом кількох років не могла погасити великий банківський кредит, оскільки взяла його в доларах, але після кризи курс різко підскочив. Закрити це питання артистка змогла вже тоді, коли почала боротися з недугою.

Варто відзначити, що зараз практично всі сімейні кошти йдуть на оплату дорогого лікування знаменитості. Проте, родичі не оголошували ніяких зборів і не зверталися за допомогою до фанатів, щоб вилікувати Анастасію. Вони справляються своїми силами, а її чоловік Петро Чернишов працює невтомно, беручи участь в різних льодових шоу і тренуючи молодих фігуристів.

Анастасія Заворотнюк и Петро Чернишов
Анастасія Заворотнюк і Петро Чернишов

Рак — не перша і не єдина біда в житті Заворотнюк. Детальніше про це дивіться нижче:

Схожі статті

Ну дуже смачний! Салат, від якого я ніколи не зможу відмовитися: готую з куркою і прикрашаю картоплею фрі

Ніжний салат з куркою і хрумка картопля фрі зверху – це справжня насолода. Приготуйте цей салат раз і він гарантовано стане вашим улюбленим.

Не знаю нічого кращого за вишневий шоколадний пиріг: тісто готую за 5 хвилин плюс ще 35 на випікання

Вишневий заливний пиріг готується дуже швидко. Влітку його можна робити зі свіжих ягід. Взимку – з морожених. Тісто місити не потрібно. Просто все змішуєте та відправляєте до духовки.

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.