Христина Орбакайте показала всю сім’ю в зборі: Алла Пугачова затьмарила дочку і стала виглядати молодше

Відома російська співачка Христина Орбакайте показала рідкісне сімейне фото з усіма родичами, не вистачає тільки сина Дені.

Днями єдина онучка Алли Пугачової Клавдія відсвяткувала своє дев’ятиріччя. На честь дня народження дочки люблячі батьки Христина Орбакайте і Михайло Земцов влаштували гучну вечірку в московському ресторані, де зібралася вся їх велика родина за винятком сина Дені Байсарова.

На свято завітали Примадонна і Максим Галкін з двійнятами Лізою і Гаррі, старший син і невістка Христини, Микита Пресняков і Олена Краснова, діти Філіпа Кіркорова, Алла-Вікторія і Мартін, а також багато інших знаменитих друзів іменинниці.

День народження Клавдії Земцова
День народження Клавдії Земцова

Оскільки вечірка була дитяча, аніматори розважали юних гостей різними конкурсами, причому справлятися з ними дітлахам допомагала сама Алла Борисівна.

Скриншот из Инстаграма Кристины Орбакайте
Скріншот з Інстаграма Христини Орбакайте

Звичайно, таку зустріч просто не могли не зафільмувати камери. У себе в Інстаграмі Христина Орбакайте опублікувала зворушливі сімейні знімки, на яких зібралося відразу три покоління зіркового сімейства.

“Відгримів наш веселий дев’ятий день народження Клавочки! Дякую всім гостям — маленьким і дорослим. Дай Бог, щоб наші діти знали і цінували справжню дружбу”, — підписала пост співачка.

Кадри стали предметом бурхливого обговорення в коментарях через моложавий зовнішній вигляд Пугачової — вона зовсім не схожа на бабусю, хоча є нею за статусом. Примадонна схудла, змінила зачіску та й в цілому покращала, тому багато хто відзначив, що Орбакайте тепер виглядає старше власної матері.

До речі, Ліза, Гаррі і Христина — не єдині діти Алли. Детальніше про це дивіться нижче:

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.