Телеведуча Василіса Фролова вперше показала обличчя своєї новонародженої дитини: ніжна фотосесія

Знаменита українська телеведуча, актриса і модель недавно народила свого первістка. Вагітність довгий час приховувала, і повідала про становище вже на пізніх термінах.

Але приховувати обличчя немовляти, як це роблять багато селебріті, не стала. Навпаки, влаштувала своєму синові милу фотосесію в образі Міккі Мауса. Шанувальники були дуже зворушені підбіркою фотографій на сторінці Василини в соціальній мережі Інстаграм.

“Місяць людині. Ви ж, сподіваюся, не жартуйте, що він найскладніший. За цей час трансформацій з тілом і розумом в рази більше, ніж за всю вагітність. Людина повністю заволодів мною і поки ніяких шансів на самостійну вільне життя не дає. що ж ви не попереджали то? в честь першої дати з ранку Родіон влучно пульнул прямісінько в мамину косметичку, тим самим як би засвідчивши її непотрібність “, – висловилася телезірка.

Василиса Фролова вперше показала обличчя свого сина

Василиса Фролова вперше показала обличчя свого сина

Нагадаємо, українська модель і телеведуча Василіса Фролова недавно вперше стала мамою. Сина назвала Родіон.

Також Фролова розповіла про перші дні материнства. За словами знаменитості, весь спектр гормональних переливів дає можливість відчути себе і “похмурим зомбі, і найсвіжішим весняним квіткою “.

Поки телезірка запевняє – материнство дається їй складно, і вона так і не повернулася в нормальний графік життя. Однак знаменитість вірить, що з часом буде легше, дитина буде рости, і життєві процеси і біоритми увійдуть в нормальний цикл.

Незважаючи на такі пізні пологи (в 43 роки) пройшли вони без ускладнень і форс-мажорів. Мама і дитина почували себе добре.