Як зараз виглядає дівчинка-сирота з фільму “Кука”: подорослішала та змінилася до невпізнання

Багато хто пам'ятає Анастасію Добриніну за роллю Куки — шестирічної дівчинки-сироти, яка жила в покинутому будинку і дбала про себе сама. А як зараз виглядає актриса?

Фільм “Кука” відкрив героїні нашої сьогоднішньої статті шлях у світ великого кіно. Ця зворушлива історія про непросте життя наданій самій собі крихітці зворушила серця мільйонів глядачів, а Настя зуміла в такому юному віці прекрасно зіграти не по роках мудру Куку.

Кадр з фільму Кука

На момент зйомок майбутня зірка кінематографа тільки пішла e перший клас і навіть толком читати не вміла. З цим їй допомогла мама — актриса Алевтина Добриніна, яка зіграла в картині касирку, і саме після цього фільму Анастасія зрозуміла, що хоче пов’язати своє життя з професією актора.

Алевтина і Анастасія Добриніни

Насті вже 21 рік, і, звичайно, в ній вже важко впізнати ту саму героїню мелодрами, адже вона дуже змінилася:

“Найсмішніші ситуації бувають, коли з тобою знайомиться молодий чоловік, починає залицятися, а потім розуміє, що перед ним та сама дівчинка з фільму. І мені в якийсь момент стає ніяково, адже це така відповідальність і треба тримати марку!”, — розповідала Добриніна в інтерв’ю виданню СтарХит.

Анастасія Добриніна зараз

Після школи вона стала студенткою ВДІКу, а зараз на її рахунку більше сорока різнопланових ролей. Крім зйомок у кіно, Анастасія також виступає перед публікою зі своїми віршами і піснями під гітару власного написання. Про особисте життя актриса не любить розповідати.

Анастасія Добриніна зараз
Анастасія Добриніна зараз

До речі, у Добриніної є брат-близнюк Іван, який теж пішов по стопах матері і вибрав шлях мистецтва. Він також з дитинства знімався у фільмах, хоча в підсумку віддав перевагу музиці.

Анастасія Добриніна з мамою і братом