Ні сліду від пластики: Наталія Могилевська показала обличчя крупним планом (Фото)

Відома продюсер, телезірка і співачка Наталя Могилевська вже багато років знаходиться під пильним наглядом публіки.

Вона завжди знаходиться під світлом софітів, тому шкіра іноді виглядає “втомленою “. При чому, не лише на обличчі, але і на руках. Однак артистка, мабуть, знайшла секрет молодості, і показала підтягнуте обличчя крупним планом.

Видно, що Селфі Наталя зробила після виступу або затяжної робочої зміни, оскільки погляд у неї трохи втомлений

Однак якщо придивитися детальніше, видно, що її шкіра рівна, тон гладкий, є здоровий натуральний блиск. До слова, на подив, синців або мішків під очима у неї немає. Мабуть, Наталя Могилевська добре висипається.

А станом особи видно, що ще і правильно харчується. В описі до Селфі крупним планом Наталія поміркувати про те, чим би зайнятися під час локдауна.

“Ранок я присвячую навчанню і тренувань онлайн. Я займаюся спортом на дошці Євмінова або фітнесом, займаюсь українською та англ мовами і вокалом. Вдень – це час для роботи, у кожного вона своя. У моєму випадку це zoom-наради з управління школи @ talantschool або поїздка на студію для запису пісень. Вечір – присвячений самопізнання і медитацій. Мені давним-давно не цікаві чужі думки, чужі книги і навіть фільми. Мені найцікавіше моє власне життя і доля. Увечері я підводжу підсумки “, – розповіла телезірка .

Нагадаємо, вже не перший місяць ходять чутки про те, що Наталя Могилевська нібито крутить роман з бізнесменом Олегом Рижовим. Однак сама співачка каже, що вони не більше, ніж друзі. А ось про своє особисте життя не розповідає.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.