Настя Каменських перетягнула свої пишні “булочки” леопардовим купальником на островах

Співачка NK разом зі своїми подругами, серед яких Анна Завгородня, полетіла відпочивати на острови. Однак, не тільки відпочивати, а ще й щільно попрацювати.

Там вона була зайнята зйомками влогу “Дівчата рулять” для свого Ютуб-каналу. Це її авторський серіал, як розповіла сама співачка. Звісно, перебуваючи на розкішному узбережжі, неможливо втриматися, і не зробити ряд вогненних фото для своєї соціальної мережі. Настя Каменських не встояла, і зробила багато класних селфі, одне з яких зараз активно обговорюють фанати.

Зокрема, співачка позувала на пляжі в темному леопардовому купальнику, який, судячи з усього, трохи їй малий. Роздільний купальник перетягнув форми Насті Каменських, зробивши їх візуально ще більше. Чоловіча половина аудиторії явно дивилася дружині Потапа “в очі”.

До слова, особливу увагу шанувальники і коментатори приділили тому, скільки Настя Каменських носить прикрас. Навіть на пляжі у співачки є шикарна підвіска і сережки, очевидно, куплені Потапом за шалені гроші.

Судячи з фото, артистка зробила його в перші дні відпочинку, так як ще не сильно засмагла.

Щасливі очі говорять про те, що Настя Каменських все ж радіє, перебуваючи на відпустці з улюбленими людьми.

Нагадаємо, що на початку цього року Настя Каменських втратила тата. Шанувальники переживали щоб їх кумир не впала в депресію, але, на подив, Настя швидко відновилася. Очевидно, вона вирішила заліковувати душевні рани роботою. І у неї це чудово виходить.

Це можна побачити в її новому кліпі на пісню “Дівчата рулять “, де знялися багато відомих дівчат української естради.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.