“Хто з них Віра?”: Екс-віагрянки Брежнєва показала фото з дорослими доньками

Віра Брежнєва - щаслива мама, співачка і актриса. У неї є дочка Соня і Сара. Зараз Брежнєва заміжня втретє за Костянтином Меладзе.

Цікаво, що відносини з Меладзе-старшим Віра початку, коли той ще був сім’янином. За це екс-віагрянки охрестили розлучницею на довгі роки, і до сих пір згадують їй цей статус.

Сама Віра це заперечує – каже, чоловіка з родини не вела. Все було обопільно, по любові, і на той момент обидва вони були вільними.

Деталі роману Віри Брежнєвої та продюсера Костянтина Меладзе ви можете дізнатися в наших відео на YouTube-каналі “Одна хвилина “.

Службовий роман: Історія кохання екс-віагрянки Віри Брежнєвої та продюсера Костянтина Меладзе

Розлучниця Віра Брежнєва? Як насправді у Костянтина Меладзе і Брежнєвої зав’язався роман?

Незважаючи на те, що Віра і Костянтин разом вже досить довго, спільних дітей у них немає. І навряд чи будуть, адже в обох вже такий вік.

У Віри Брежнєвої є двоє дітей від попередніх шлюбів. Старша дочка Соня Кіперман, яка народилася в шлюбі з політиком Віталієм Войченко, і Сара Кіперман, яка народилася в шлюбі з бізнесменом Михайлом Кіперманом. Обидві дівчинки носять одне прізвище, так як фактично їх виховував Михайло.

Дочки Брежнєвої вже такі дорослі, що на спільному фото фанати спочатку не змогли відрізнити де мама, а де доньки. Ускладнює ситуацію і те, що сама Віра виглядає молодо.

Ось що в коментарях пишуть фанати Віри Брежнєвої:

  • Де Брежнєва то?
  • Всі приголомшливо виглядають))
  • Нехай всі будуть щасливі і ми в тому числі
  • А хто з них мати?
  • У червоній сукні схожа на маму

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.