МастерШеф Ектор Хіменес-Браво показав свій модульний будинок: як живе кулінарний експерт?

Ведучий і суддя програми МастерШеф на телеканалі СТБ Ектор Хіменес-Браво приїхав в Україну з Колумбії. Тут він живе вже багато років.

Зараз він живе в передмісті української столиці. Цікаво, що фактично він є громадянином Америки, і там у нього теж є будинок. Оскільки, зважаючи на свою професійну зайнятість, він багато часу проводить в Україні, звичайно, у нього тут повинні бути свої апартаменти. Називати їх хоромами чи ні – питання суб’єктивне, проте виглядає будинок дійсно недешево і дуже лаконічно.

Якраз в кращих традиціях американських фільмів.

Зауважимо, що це так званий модульний будинок, який побудували спеціально на замовлення Ектора. Він досить часто показує його в своєму Інстаграм-блозі. В останній публікації Ектор показав, як будинок виглядає зовні на початку весни.

“Жити в передмісті – це одне з найважливіших рішень, яке я приймав за останні роки свого життя. Спочатку мені було страшно – скільки часу я буду проводити в дорозі на роботу, де я буду купувати свіжий хліб, як я зможу жити без ритму столиці ? і ось я тут, в @oakgrove.town. І я ще жодного разу не шкодував про своє рішення: чисте повітря, поруч ліс і ідеально розвинена інфраструктура. і якщо чесно, то і в пробках я менше часу проводжу”, – написав Ектор Хіменес-Браво.

Також відзначимо, що у Ектора є власний будинок в Канаді. Будинок великий, проте практично всі місце під щось використовується. У всякому разі, на тих фото, що він показував, немає просторих холів і тому подібного.

Будинок Ектора Хіменес-Браво в Канаді
Будинок Ектора Хіменес-Браво в Канаді
Будинок Ектора Хіменес-Браво в Канаді
Будинок Ектора Хіменес-Браво в Канаді
Будинок Ектора Хіменес-Браво в Канаді
Будинок Ектора Хіменес-Браво в Канаді

Відомо, що Ектор самостійно продумував дизайн кімнат, а на стінах в кімнатах висять його картини. До недавнього часу ніхто не знав, як виглядає обитель Ектора. Але сьогодні він сам поділився фотографіями інтер’єру в своїх соціальних мережах.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.