Ані Лорак після возз’єднання з чоловіком блиснула витонченими формами на Мальдівах: Мурат дивиться здалеку

Відома українська співачка Ані Лорак відпочиває на Мальдівах, звідки ділиться з шанувальниками не тільки відмінним настроєм, а й розкішними фотографіями з пляжів.

Зовсім недавно Ані Лорак розбурхала публіку ніжним відео зі своїм колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу, на якому парочка обіймається під пісню “Я люблю тебя до слез”. В мережі і в ЗМІ тут же посипалися припущення про те, що співачка пробачила екс-чоловіка за зради та возз’єдналася з ним. При цьому вони самі не дають ніяких коментарів, чим тільки підігрівають інтригу.

Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу
Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу

З першими фотографіями зірки з Мальдів у фанатів не залишилося сумнівів, що Ані і Мурат влаштували собі другий медовий місяць. Проте, судячи з їх нових публікацій в соціальних мережах, відпочивають вони не разом.

Так, в Інстаграмі Лорак спочатку з’явилися кадри, на яких вона позує, лежачи на березі океану в чорному купальному вбранні. Ідеальний ракурс акцентує увагу на її ще більш ідеальній фігуру, також помітна легка шоколадна засмага.

Скріншот з Інстаграма Ані Лорак
Скріншот з Інстаграма Ані Лорак

У наступному сторіз виконавиця показала, з ким саме полетіла на острови і відмітила сторінки своїх друзів. Налчаджиоглу серед них не було, як і їхньої спільної дочки Софії. Судячи з усього, героїня статті відпочиває не тільки від роботи, але і від близького оточення.

Скріншот з Інстаграма Ані Лорак
Скріншот з Інстаграма Ані Лорак

До речі, в цьому році Мальдіви стали одним з найпопулярніших курортів серед зірок шоу-бізнесу. За перші чотири місяці там вже встигли побувати Потап і Настя, Леся Нікітюк, сімейства Діми Монатіка і Олі Полякової, тепер цей список поповнила і Ані Лорак.

Більше нових подробиць з особистого життя співачки дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.