Камалія на чарівний прозорій сукні показала свої форми: ось за що чоловік Захур її любить

Ті, хто стежить за творчістю співачки Камалії, точно знають - вона справжня українська красуня. Висока, з приємною зовнішністю, стильна.

Найчастіше її наряди скромні в плані показу пікантних частин тіла, але розкішні в плані дизайнерського рішення. Тому коли вона публікує якісь більш відверті кадри, вони моментально стають головною темою для обговорення аудиторії.

Так, співачка і модель Наталія Шмаренкова, вона ж Камалія, показала зухвалий образ в чорній сукні з сітчастими вставками. У такій сукні головний акцент робиться на бюст знаменитості. Виглядає досить ефектно і зухвало. Однак не надає вульгарності, зберігаючи родзинку.

Під таким яскравим знімком, який точно не можна залишити без уваги, Наталя розповіла не надто приємну новину

“10 церемонія нагородження Національної музичної премії ЮНА знову перенесена, і на цей раз на 12 травня 2021 року. Премія переноситься вже в четвертий раз (планувалася 24 березня 2020 року; була перенесена на 30 березня і 20 квітня 2021 року). Маю велику надію, що до 12 травня до Києва вже не буде в «червоній зоні» і ми разом зможемо насолодитися довгоочікуваної церемонією в залі Палацу «Україна», а телеглядачі в прямому ефірі телеканалу @ m1ukraine. до церемонії “YUNA ” українські зірки готують для вас музичні сюрпризи , а моїм сюрпризом стане приголомшлива сценічна версія мого «ароматного» хіта «Кава» “, – написала Наталя Шмаренкова (Камалія).

Камалія розповіла про скасування церемонії Юна
Камалія розповіла про скасування церемонії Юна

Шанувальники дуже засмутилися цій звістці, але відзначили, що коротке волосся роблять Камалію візуально більш витягнутою, худий і перетворюють в справжню фатальну жінку.

Українка і пакистанець: історія кохання співачки Камалії та мільярдера Захура

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.