Співачка Alyosha після народження третьої дитини задумалася про те, щоб зніматися в кіно

Дружина українського виконавця Тараса Тополі Альоша, або ж Олена Кучер, вже давно не виходила на сцену як співачка. Вона захоплена декретом.

Публіка чекає її нових пісень, кліпів, або хоча б виходу на сцену. Але сама Олена, схоже, вирішила спробувати реалізувати себе трохи в іншому напрямку. Так, вона опублікувала фото зі своїм чоловіком Тарасом Тополею, зроблене на фоні знімального буса. А в описі запитала, чи варто їй з чоловіком спробувати знятися в кіно?

На подив, в коментарях ідею співачки підтримали. Фоловери написали, що з радістю спостерігали б за Альошею в кадрі.

На фото співачка позувала в чорному пальто практично у весь зріст. Також на ній були надіті чорні черевики. Злегка хвилясте волосся акуратно покладене назад. Її чоловік Тарас позував в сорочці і брюках. Що саме за зйомки відвідала зоряна пара – невідомо. Однак виглядали вони там закохано і загадково.

Нагадаємо, раніше вони давали інтерв’ю телеканалу 1 + 1 і розповіли, що далеко не така ідеальна сім’я, як здається в кадрі. Часто сваряться через дрібниці, і якби не діти, то могли б і розійтися. Однак завдяки дітям ця сім’я є повноцінною і щасливою. Зокрема, в 2020 році в їхній родині народилася дочка. До цього вони виховували двох синів. Таким чином, Тарас Тополя і співачка Alyosha вважаються багатодітними батьками.

Нагадаємо, Альоша – українська співачка. Alyosha перемогла на національному відборі і представила Україну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2010 в Осло, де зайняла 10-е місце. Серед її відомих пісень – “Ты уйдешь”, “А я пришла домой”, “Точка на карте”, “Калина” та інші.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.