Оля Полякова накинула листок капусти на голову: вирішила спародіювати Нікітюк і скласти конкуренцію Осадчій

Оля Полякова веде свій Інстаграм-блог, куди не боїться опублікувати не тільки знімки в відкритих купальних костюмах, а й свої дивні відео. Наприклад, такі, як нове.

Так, в Instagram-stories суперблондинка і “королева ночі” записала відео, де приміряла капелюх з капусти. Правда, не справжню, а тільки маску.

Співачка поділилася, що побачила цю креативну і незвичайну маску у своїй не менше довгоногої подружки зі світу зірок – телеведучої Лесі Никитюк.

Оля Полякова в капелюшку з капусти розсмішила мережу. Праворуч – Леся Нікітюк

Оля Полякова в капелюшку з капусти розсмішила мережу. Праворуч - Леся Никитюк
Оля Полякова в капелюшку з капусти розсмішила мережу. Праворуч – Леся Нікітюк

Відзначимо, Оля Полякова не раз показувала фоловерам свій розкішний приватний будинок, і ось зірка знову вирішила нагадати, в яких умовах вона живе. Полякова опублікувала в Instagram відео, на якому видно пейзаж, який розгортається з її панорамних вікон. У будь-яку погоду перед співачкою видніється розкішне озеро, дерев’яний місток і доглянуті стежки.

За словами Полякової, вона часто сидить біля вікна, і представляє, що відпочиває десь на узбережжі Сени.

Її лаунж-зона справді облаштована дуже добре і атмосферно. Адже сама Оля любить відпочивати з сім’єю або запрошувати друзів.

Також зірка естради на відео показала, чим і як доглядає за своїм обличчям, щоб зберегти його свіжість і молодість.

“Краща косметика в будь-якому віці – красива шкіра, здоровий сон і харчування. Але без додаткового догляду та зволоження не обійтися. Продовжуючи серію ефірів POLYAKOVA BEAUTY, сьогодні хочу показати один із способів догляду за собою”, – написала телезірка.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.