Оля Полякова показала рідкісне сімейне фото з дочками і мамою, а про чоловіка забула: “Не бачила майже рік”

Відома українська співачка Оля Полякова знову зірвалася на відпочинок в теплі краї, куди взяла з собою доньок і маму, а ось чоловіка залишила вдома.

Цього року Полякова вже встигла побувати на райських Мальдівах і в жаркому Єгипті, і це всього за перші 3 місяці. Зараз же зірка насолоджується відпусткою в Туреччині, де вона зняла розкішну триповерхову віллу при готелі. Економити на собі виконавиця вже точно не любить. Втім, може собі дозволити.

Оля Полякова

На цей раз Суперблондинка зібрала чисто жіночу компанію — обох дочок Машу і Алісу, а також маму Світлану, яка приголомшила підписників Полякової в Інстаграмі своїм моложавии виглядом.

Так, артистка опублікувала рідкісне сімейне фото зі своєю “бандою”, розповівши в підписі, що ніколи не їздила на курорти в компанії подруг, а можливість провести час з сім’єю часто з’являлася тільки на відпочинку через насичений робочий графік:

“Цей відпочинок теж з родиною, але замість чоловіка мама, яку я не бачила майже рік через локдаун. Яке щастя, що ми разом. Це так по-новому, по-дівчачому. Розмови про дівчаче, розваги дівчачі, все дівчаче. Я в якомусь кайфі від новизни і усвідомленні: “А шо, так можна було?”, — написала Оля.

Завершила Полякова це зворушливе послання зізнанням рідним в любові. Більшість коментаторів відзначили, що мама поп-діви Світлана в свої роки виглядає чудово, в серпні їй виповниться 63, а поруч вони виглядають як сестри або подруги, з чим важко сперечатися:

  • “Всі красиві, але ваша мама, Оля, це нереальна краса”;
  • “Від осинки не народяться апельсинки. Всі красуні!”;
  • “Найкраща генетика”;
  • “Три покоління, красуні”;
  • “Це точно мама? Не старша сестра?”, — захоплюються підписники.
Оля Полякова з мамою Світланою