Як до популярності виглядала співачка Світлана Лобода, яка підчепила рокера Тилля Ліндеманна? (Відео)

Світлана Лобода - епатажна артистка. Вона українка, але ось уже кілька років живе і працює в Росії. Навколо зовнішності Лободи завжди ходило багато чуток і пересудів.

Найбільше обговорень піддавали її пухкі губи і ніс з горбинкою. До слова, таємнича горбинкою згодом якимось дивним чином зникла. Саме це і породило чутки про те, що співачка скористалася послугами пластичних хірургів і зробила ринопластику.

У Мережі показали, як Світлана Лобода виглядала до популярності

Зараз Світлана Лобода активно пише і виконує пісні, знімає кліпи, які викликають зітхання заздрості у жінок і напади бажання у чоловіків. І, звичайно, зовнішні дані відіграють тут далеко не останню роль. З самого початку сольної кар’єри співачка з продюсерами вирішили культивувати її жіночність і на цьому вибудовувати весь сценічний імідж.

У Мережі показали, як Світлана Лобода виглядала до популярності

Так з’явилося її скульптурне обличчя з вираженими вилицями, запалими щоками і вузьким загостреним підборіддям; аристократичний прямий ніс з тонкими акуратними ніздрями; пухкі губи – за принципом “особа губами не зіпсуєш “; розкриті великі очі, широкі брови; точний фігуру з довгими стрункими ногами, вузькою талією, піднятими сідницями і апетитним бюстом.

І все ж, порівнюючи ранні фото висхідної зірки зі знімками тієї діви, в яку Лобода перетворилася зараз, не можна не помітити явні зміни.

Як Світлана Лобода виглядає зараз?

Світлана Лобода
Світлана Лобода
Світлана Лобода в 2021
Світлана Лобода

Гидке каченя: як до популярності виглядали Тіна Кароль, Ані Лорак, Віра Брежнєва та інші зірки?