Бюст ледве тримається: Тіну Кароль запримітили в соковитій червоній сукні (Фото)

Тіна Кароль - одна з найкрасивіших жінок України. Популярний журнал VIVA три рази присвоїв їй звання найкрасивішої, і це дійсно так.

Вона не робила пластику, завжди професійно фарбується. І навіть без макіяжу виглядає ніжно. Слід віддати належне її стилістам і смаку в одязі – наряди Тіни завжди підкреслюють її унікальність, приховують недоліки фігури і відкривають сильні сторони.

Зараз в одному з фан-акаунтів співачки “ФанТіна” активно обговорюють її фотографію. Там співачка в червоній сукні з вирізом аж до талії! Можна тільки уявити, як апетитно виглядає її декольте. Втім, дивіться самі.

У коментарях прихильники пишуть, що це один з найбільш відвертих нарядів співачки. До слова, його пристрасть співачка і телеведуча доповнила своєю візитною карткою – червоними губами. Без них Тіну вже навіть не дізнаються!

Нагадаємо, Тіна Кароль (справжнє ім’я Тетяна Ліберман) народилася в 1985 році в місті Оротукан Магаданської області. У 1992 році з батьками переїхала до Івано-Франківська.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

З юних років Тіна займалася творчістю: спочатку вона пішла в музичну школу, а потім надійшла до Київського вищого музичного училища. І старт її популярності почався з тріумфу на “Новій хвилі ” в 2005 році: крім другого місця, вона отримала особливий приз від Алли Пугачової.

Тоді артистка зняла дебютний відеокліп “Вище хмар “, який поклав початок професійної кар’єри Кароль.

Тіна – природжена красуня. Її виразні риси обличчя і неймовірна сліпуча посмішка – справжня візитна картка.

Слід зауважити, що кардинально Тіна не змінилася. Вона завжди була стрункою і усміхненою – як на початку зоряного шляху, так і зараз, після святкування 15-го ювілею на сцені.

Історія кохання Тіни Кароль та Дана Балана: чому пара ховається досі і чи готовий Дан до дітей

Схожі статті

З такою закускою жодних салатів не треба. Гості завжди питають, чи залишилося ще: всього з 4-х інгредієнтів

Любителі риби не зможуть знайти простішого рецепту смачної закуски, яка б виходила настільки смачною. Запам'ятовуйте рецепт, якщо у вашій родині намічається застілля.

Цвітну капусту будуть їсти навіть ті, хто її не любить: найсмачніший рецепт капусти у клярі. Готую щотижня

Чудовий спосіб додати у свій раціон більше овочів – це приготувати цвітну капусту в клярі. Це смачна та проста в приготуванні страва, яка сподобається навіть капризним гурманам.

Такі пончики самі в рот просяться: “пухнасті” і дуже смачні, а робляться зовсім просто. Мій ходовий смаколик

Пончики на молоці виходять доволі пишними й водночас м'якенькими. Тісто дріжджове, тож вироби добре ростуть під час смаження у фритюрі. Ідеальний рецепт смаколиків.