Ревізор краси Олена Філонова показала, якою була в молодості: шатенка і пампушка

Ті, хто дивився останні сезони програми "Ревізор", точно пам'ятає фігуристи Олену Філонову, яка ходила з інспекціями в салони краси.

У Інстаграм вона – відома блогерша. На неї підписані більше мільйона чоловік. Крім своїх б’юті-рад, Філонова в 2020 році також прославилася тим, що вирішила скласти конкуренцію Віталію Кличку – подала свою кандидатуру на пост мера української столиці. На жаль, чи на щастя, перемогти їй не вдалося, проте вона не засмутилася і продовжила займатися улюбленою справою – проводити прямі ефіри, конкурси та лайктайми.

Зараз Олена Філонова показала, як вона виглядала в молодості до популярності: фото спровокували обговорення

Зараз екс-ревізорша – приваблива пишнотіла білявка. В юності і молодості вона була шатенкою з довгим волоссям. Толстой Олену можна назвати, проте форми у неї апетитні і округлі.

“Але ж це я. Навіть не віриться, як швидко пролетів час. Тоді ще навіть iPhone не було і соцмереж. Тоді ми просто фотографувалися на звичайну мильницю і складали фотки, після друку в альбом. Аааа, цей стиль в одязі окрема тема для розмови”, – написала Олена Філонова, описуючи свої фотографії юності.

Ревізор Олена Філонова показала фотографії часів юності
Ревізор Олена Філонова показала фотографії часів юності
Ревізор Олена Філонова показала фотографії часів юності

Відзначимо, з юних років Олена тяжіла до творчості. Філонова пробувала себе в різних напрямках. Вона вчилася акробатики, образотворчого мистецтва, моделювання одягу та взуття, перукарського мистецтва та вокалу. Олена має вищу освіту. Дівчина незаміжня. Судячи з Інстаграм, у неї є постійні відносини.