Наталя Могилевська представила чоловіка, з яким її застукали папараці: “Наречений!”

Нещодавно папараці зняли на відео Наталю Могилевську в компанії незнайомого чоловіка. Артистка вперше зізналася, ким їй доводиться цей статний красень.

Нещодавно на каналі KYIV.LIVE вийшов сюжет про відому українську співачку Наталію Могилевську. Журналісти програми “викриття” таємно зняли артистку в її новому будиночку на березі Дніпра, який вона орендувала на кілька місяців. Там папараці і помітили її з так званим новим обранцем. Статний незнайомець, чоловік середніх років, супроводжував співачку на прогулянці з її собакою. Разом вони зробили коротку пробіжку і влаштували ігри з собакою.

Могилевська з незнайомим чоловіком на прогулянці
Могилевська з незнайомим чоловіком на прогулянці

Нещодавно Наталя Могилевська вперше розсекретила чоловіка і розповіла, ким вона є насправді. У Інстаграм-сторіз співачка відповіла на запитання шанувальників про таємничого незнайомця.

“Юра – диво-чоловік про якого папараці говорили минулого тижня. Юра працює в компанії “Talant”. Ми давно разом працюємо, вирішуємо купу питань. А ще Юра зараз мене “худне”, тому що він спортсмен. Ми просто з собакою гуляли! Наречений! Ну чому всіх в женихи записують, чому? “, – сказала зі сміхом Могилевська в відео.

Могилевська показала того самого таємничого незнайомця
Могилевська показала того самого таємничого незнайомця

Варто відзначити, що останнім часом в Мережі ходять чутки, що Могилевська закрутила роман з відомим українським мільйонером Олегом Рижовим. Вперше разом вони з’явилися на закриті київської тижні моди. Олег і Наталя трималися за руки, обнімалися і виглядала, як закохана парочка.

Наталя Могилевська і Олег Рижов
Наталя Могилевська і Олег Рижов

 

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.