Як виглядає і чим займається чоловік Лілії Подкопаєвої, заради якого вона наважилася на пологи в 40 років

Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва вже не перший рік живе в США, де вона і зустріла своє кохання — бізнесмена Ігоря Дубинського.

Лілія Подкопаєва може похвалитися не тільки запаморочливою спортивною кар’єрою, але ще і щасливою сім’єю, хоча на шляху до її створення їй довелося пережити чимало розчарувань.

Першим чоловіком гімнастки був Тимофій Нагорний, з яким вона розлучилася після семи років спільного життя і п’яти років в шлюбі. Цей період важко дався Подкопаєвій, тим більше що на момент розлучення пара виховувала двох дітей — сина Вадима та доньку Кароліну. Вдруге героїня статті вийшла заміж за Віктора Костирка. З ним Лілію зараз не пов’язує нічого спільного.

Чоловіки Лілії Подкопаєвої (зліва Тимофій Нагорний, справа Віктор Костирко)

Нарешті справжнє жіноче щастя спортсменка знайшла в третьому шлюбі з американським бізнесменом українського походження Ігорем Дубинським. Він родом з Києва, але вже багато років живе в Америці, в штаті Атланта. Подкопаєва відразу йому сподобалася, тому закоханий чоловік не став втрачати часу і незабаром після знайомства зробив їй пропозицію руки і серця.

Лілія Подкопаєва та Ігор Дубинський
Лілія Подкопаєва та Ігор Дубинський

Зараз подружжя разом виховує дітей від попередніх шлюбів, а також спільну дочку Евеліну, яка з’явилася на світ восени 2019-го. Причому Дубинський швидко знайшов контакт з Вадимом і Кароліною. За словами Лілії, він відразу ж оточив їх теплом і турботою:

“Діти його полюбили, не побоюся цього слова, тому що дитину не можна якось купити. Вона або відчуває контакт, або ні”.

Діти Лілії Подкопаєвої

Обранець Подкопаєвої володіє декількома компаніями, пов’язаними з ремонтним бізнесом, ще у нього кілька інвестиційних проектів. Сама ж Лілія хоч і пішла з великого спорту, гімнастикою продовжує займатися і по сьогоднішній день — вона дає майстер-класи, виступає, тренує дітей.