Як виглядала Катерина Репяхова до заміжжя з Віктором Павликом: провінційна простачка

Зараз молода дружина Віктора Павлика регулярно ходить в салони краси і одягається в брендовий одяг. Однак ще кілька років тому вона виглядала зовсім інакше.

Катерина Репяхова стала четвертою дружиною українського музиканта Віктора Павлика. Дівчину не зупинило наявність трьох колишніх дружин, дітей і навіть онуків музиканта. Різниця у віці між подружжям складає 28 років. Зараз Катерина в очікування первістка. У молодят народиться хлопчик, якого вони планують назвати Михайлом.

Катерина Репяхова і Віктор Павлик

Зараз Катерина не потребує фінансів і не відмовляє собі у відвідуванні салонів краси і дорогих бутиків. Однак до того, як зустріти Віктора Павлика, дівчина не мала таких фінансових можливостей і виглядала зовсім інакше.

У Мережі недавно з’явилися архівні фото Катерини. Одне з них зроблене на випускному дівчини. Для торжества Катя вибрала різнобарвне ошатне плаття з атласу з відкритими плечима. Тоді у дівчини були ще темне волосся. Схоже, це її натуральний колір волосся.

Катерина Репяхова: фото з випускного вечора

На наступних архівних знімках видно, що дівчина любила експериментувати з кольором волосся і зачіскою. Також Катя любила яскравий макіяж, а зараз вона фарбується скромніше.

Катерина Репяхова. Архівне фото
Катерина Репяхова. Архівне фото

Більше про нерівний шлюб музиканта Віктора Павлика та Катерини Репяхової дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина “: