Були коханками, стали дружинами: Репяхова, Висоцька та інші жінки, які “охомутать женатіка”

Особисте життя зірок іноді (а може і часто) буває більш цікава, ніж їх творчість і досягнення. Сьогодні ми поговоримо про зради і їх наслідки.

Настя Каменських

Подейкують, що вона почала зустрічатися з Потапом, ще коли репер був одружений на Ірині Горовий.

Хоч сама пара ніколи і не коментувала цей момент у своєму житті, але публіка впевнена – Потап все таки ходив гуляти до Насті, маючи кільце на пальці.

До слова, більше про їх любовному трикутнику можна дізнатися в нашому відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Біль і любов Потапа і Насті: почуття, які приховували, робота з колишньою дружиною ПТП, коли будуть діти

Катерина Репяхова

Дружина нинішнього українського співака Віктора Павліка починала зі статусу “коханки “. Про це розповіла третя дружина Віктора Лора Созаева, і навіть надала докази – вона одного разу опублікувала у себе на Фейсбуці фото, де Катя і Віктор без одягу обмазалися лікувальною гряззю.

Фото, де Віктор один, сам чоловік скидав свою дружину, коли був нібито у відрядженні. А знімок з Катериною артист відправляв свого друга, щоб похвалитися, що нібито “завів молоду подружку “.

Репяхова виявилася прудкої та одружила на собі артиста.

Катерина Репяхова стала дружиною Віктора Павлика і завагітніла: не завадило навіть 28 років різниці

Юлія Висоцька

Відомий кулінарний блогер і телеведуча Юлія Висоцька спочатку познайомилася з режисером Андрієм Кончаловським на курорті. Тоді він був одружений вже в четвертий раз.

Паре ніхто не прогнозував щасливого життя, тим більше, з огляду на різницю у віці, але вони всіх уделали – Висоцька затягла чоловіка під вінець і вони разом вже 23 роки.

Гірке щастя Андрія Кончаловського і Юлії Висоцької: любов до і після трагічної автокатастрофи

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.